CONTACTEER ONS 03 501 82 80 info@liens-schoendoosje.be

Algemene voorwaarden


Verkoopsvoorwaarden

Beschikbaarheid

In de winkel hebben we hetzelfde aanbod als op de webshop. Zo kan het gebeuren dat op het moment u uw aankopen via de webshop doet, een klant dit artikel juist in de winkel heeft gekocht. Aankopen in de winkel hebben voorrang op aankopen via de webshop. Indien dit het geval is krijgt u uw betaling natuurlijk onmiddellijk terugbetaald van ons. Wij updaten onze webshop zo vaak mogelijk zodat dit niet snel gebeurt.

Levering en verzending

Uw bestelling wordt gemiddeld binnen drie werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden tenzij anders gemeld. Levering gebeurt via bpost. Dit neemt ongeveer 1 tot 3 werkdagen in beslag binnen België. Leveringen binnen Europa nemen ongeveer 3 tot 9 werkdagen in beslag. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending zijn we niet aansprakelijk. Wij doen ons uiterste best om deze eventuele problemen te voorkomen.
Levering via bpost bedraagt €6. Vanaf een bestelling van €100 krijgt u gratis verzending!

Maten/kleur

De foto's op de webshop zijn zo duidelijk mogelijk afgebeeld. Toch kan het zijn dat (voornamelijk de kleur) er lichtjes anders kan uitzien dan dat u het op een computerscherm ziet. Dit zijn nooit grote verschillen.

De schoenmaten kunnen wel wat verschillen van merk tot merk. Indien de maten echter extreem groot of klein vallen is dit bij de productomschrijving vermeld. Bij twijfel kan u steeds even contact opnemen met de winkel voor extra informatie.

Aansprakelijkheid

Lien's Schoendoosje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele foute of onvolledige informatie op de site. We proberen dit te vermijden door de webshop zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Indien bepaalde gegevens niet correct zijn, zullen wij dit zo snel mogelijk aanpassen. 

Wij willen er alles aan doen om onze klanten tevreden te maken en houden. Indien er toch een probleem is, kan dit via de website of per mail (info@liens-schoendoosje.be) gemeld worden. 

Back to Top