CONTACTEER ONS 03 501 82 80 info@liens-schoendoosje.be

Kinderschoenen op niveau, advies inbegrepen.


Sinds december 2014 heb ik, Lien Van Esbroeck deze kinderschoenenwinkel te Kalmthout opgestart. Bij de opstart heb ik gekozen voor een persoonlijke aanpak en stijl.  

Zowel jongens als meisjes kunnen terecht bij ons voor de allerleukste schoenen t.e.m. maat 41. Wij bieden verschillende merken van goede kwaliteit aan. Wij staan vrijblijvend open voor al jouw vragen zodat je gegarandeerd met de beste aankoop naar huis gaat. Je kan ons altijd contacteren via mail, telefoon of het contactformulier.

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid is één van onze troeven. De schoenen worden enkel vervaardigd uit degelijk en bestendig materiaal én goed voor het milieu. Hierdoor kunnen jouw kinderen ravotten naar hartelust, zonder dat je je zorgen moet maken over zijn of haar schoeisel.

De winkel heeft een centrale ligging in Heide, te Kalmthout en is makkelijk te vinden. Breng dus zeker eens een bezoekje om kennis te maken, bestel via de webshop of blijf op de hoogte via Facebook.

Voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke aanpak ben je bij ons aan het juist adres! Kom zeker deze week nog eens lang.

Back to Top